понеделник, 21 юни 2010 г.

VPS хостинг от delta.bg!

След болезнените тестове на повечето хостинг компании, отрких решението за хостинг в България - delta.bg. Това е първата компания, която дори след 20-тия тикет отговаря своевременно (10 минути) и с решение на проблема. Включително отстраняване на проблеми, които не са тяхно задължение. Надявам се след като станат по-голяма компания да увеличават правопропорционално съпорта заедно с клиентите.

В момента имам един сървър с 40 сайта. Зареждат се бързо и нямат никакви проблеми. Удивително безпроблемно минава инсталацията на Joomla. Без грешки и предписания и без проблеми с правата след това. VPS сървърът е супер стабилен. Няма непредвидени спирания или забивания. Няма downtime. Никакво. За 60 дни.

Относно цените, не искам да ги коментирам но вие сами можете да прецените. Според мен са доста ниски за vps хостинг ;-)

3 коментара:

Unknown каза...

Цените са адски високи спрямо параметрите. То на всички в БГ са им високи.. По добре да си взимате VPS от Немците. И те си имат бърз съпорт и в пъти по добра връзка.

Unknown каза...

И кое им е АДСКИ високото ? Бих казал, че цените им са най-ниските на БГ пазара. Друг е въпроса, ако нямаш 20 лева на месец къде си тръгнал изобщо може би ? Аз все още не съм им клиент, но мои клиенти са и мога да кажа само хубави неща за тези пичове. Адекватни и бързи отговори на пуснати тикети, също така и указване на помощ с неща които изобщо не им са задължение. Така, че вие пълнете джобовете на германците, а аз ще подкрепя една българска фирма защото го заслужават.

Кристиян Иванчевски каза...

Кои немци? Колко е най-евтиният пакет? Или само си говориш... има ли поддръжка по телефона на български? Има ли 24 часа поддръжка по телефона?